de-bouw-twittert-logo2Contentpoint heeft per direct de gemodereerde twittergids DeBouwTwittert.nl overgenomen van communicatiebureau DeJong & Verder. Initiatiefnemer Saskia de Jong startte in 2011 met deze goed bezochte Twittergids voor de bouw.

Het Leidse contentmanagement-bureau Contentpoint is gespecialiseerd in social media-beheer voor de bouwsector, en heeft daarmee alle kennis en ervaring in huis om deze zoekmachine te beheren en – waar nodig – te upgraden.

Gebruikers van DeBouwTwittert.nl zullen weinig merken van de overname. Het basisconcept blijft hetzelfde: twitteraars die regelmatig interessante tweets versturen over onderwerpen die relevant zijn voor de Nederlandse bouwsector worden (kosteloos) opgenomen in een makkelijk te doorzoeken online adressenlijst. Ook de toelatingscriteria zullen vrijwel hetzelfde blijven. Wél zal er een kleine inhaalslag worden gemaakt met de promotie van de site, en met het toevoegen en opschonen van twitter-accounts.

Contentpoint verzorgt social media voor diverse vooraanstaande partijen in de Nederlandse bouw, zoals Energiesprong, Stroomversnelling, Lente-akkoord Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, NEPROM, Ons Huis Verdient Het, Kantoor vol Energie, Dag van de Projectontwikkeling etc. Neem voor meer informatie contact op met anton.coops@contentpoint.nl.